Sinds 1920 behoren onze dranken tot de favorieten in Sicilië omdat ze de echte en authentieke smaak van dit prachtige eiland het beste vertegenwoordigen. Ze worden nu, net als toen, bereid met eenvoudige en eerlijke ingrediënten om de unieke en onvergelijkbare smaak door de tijd heen te behouden. Alleen de sappen van de beste citrusvruchten, vers geperst en gerijpt onder de warme Siciliaanse zon, het water afkomstig van de hellingen van de Etna, rijk aan mineralen en met een onnavolgbare smaak, en tenslotte een ambachtelijke productie die respectvol omgaat met de al meer dan een eeuw en drie generaties lang zorgvuldig overgeleverde productiemethode.
Vandaag de dag blijft Sicilië, het kloppende hart van het bedrijf, het gebied waar de grondstoffen vandaan komen, met korte keten en nul kilometer.
Met een productie van 40 miljoen flessen bereiken we meer dan 1.400.000 Siciliaanse huishoudens, zonder de nieuwe “niet-Siciliaanse” huishoudens in Italië en de rest van de wereld te tellen die zijn veroverd door de goedheid van onze dranken.
Een markt die volledig wordt gedekt zowel in de Retail- als Horeca-distributie via de drie productlijnen: de Classica, de BIO en de Deliziosa & Autentica, en de nieuwe lijnen Aperitivi en Birra 1920.
Tomarchio-Bio
Zeven smaken die de geuren, de harmonie en de volledige natuurlijkheid van Sicilië vertellen. Alleen citrusvruchten uit biologische landbouw, in water van de Etna. Met 100% Italiaanse suiker, alleen natuurlijke aroma's en essentiële oliën. Zonder conserveermiddelen.