MO Morelli Tuscany Pasta 1860

PASTAFABRIEK Morelli Pastificio

HET GEZIN

Antico Pastaificio Morelli 1860 produceert al vijf generaties pasta in Toscane, tot op de dag van vandaag wordt het management geleid door vader Dino en drie zonen Lucia, Antonio, Marco Morelli.

AMBACHTSLIEDEN

Met ambachtelijke technieken worden zowel klassieke als bijzondere droge pasta’s geproduceerd.
Het begint allemaal met een zorgvuldige selectie van Italiaans of Toscaans griesmeel en andere grondstoffen die zijn samengesteld met dezelfde technieken als vroeger, dus langzaam deeg, bronsslijpen, met de hand op frames rollen en drogen op lage temperatuur (maal 50° voor 36 uur) in een geschikte omgeving en met respect voor alle voorschriften, de fabriek niet groot maar uitgerust met alle beste technologieën gecertificeerd door IFS op hoog niveau.

UNIEC

Het echte kenmerk dat ons uniek maakt tussen alle pastafabrieken, zowel ambachtelijke als industriële, is dat alleen wij de tarwekiemen in de pasta stoppen. Tijdens het koken kleurt het water licht groen en komt er een intense geur van tarwe af, in zijn eenvoud, wonder. Zelfs door een scheutje olie toe te voegen hebben we een echt lekkere en unieke smaak.

HET BEREIK

Onze productie is breed om de verkooppunt assortimentsdiepte te geven door relaties te onderhouden met één leverancier die gespecialiseerd is in de niche.
Het restaurant heeft de mogelijkheid om iets anders te kiezen voor grondstoffen, smaak of vorm om echt unieke en innovatieve gerechten te maken die kunnen verrassen en verwonderen.

MISSIE

We hebben altijd ons gericht op ons vakmanschap, onze flexibiliteit en onze eeuwenoude ervaring om die nichemarkten te ontwikkelen die een vitaal segment vertegenwoordigen voor de pastasector, door het product te combineren met een service die voldoet aan de werkelijke behoeften van de winkel en het restaurant.
Wij zijn altijd een gewaardeerde referentie geweest voor de patserindustrie.

Pici